Undervisning

Jeg har undervist og vejledt på CBS de seneste 14 år. Før CBS har jeg undervist på Københavns Universitet, RUC, Blaagaard Seminarium og UCC. Jeg har således undervist og forsket i 21 år.

Jeg var i fem år studieleder for HA/cand.merc.(psyk), CBS, fra 2010 til 2015, som er en uddannelse med mere end 600 studerende, med et budget på over 7 millioner kr:

Jeg har primært undervist på 1) HA/cand.merc.(psyk) de sidste 7 år, og 2) de sidste 11 år på Master of Public Governance. På Master of Public Governance (CBS/KU) har jeg primært undervist i valgfaget "Eksistens og Ledelse", og i Personligt Udviklingsforløb (PUF). I "Eksistens og Ledelse" beskæftiger jeg mig sammen med mine studerende, der er ledere i det offentlige, med spørgsmålene om dramaer, dilemmaer og konflikter i ledelse. Hvordan håndterer man fx sygdom, død, kærlighed og forræderi på arbejdspladsen? Hvad gør man som leder, når der sker forkerte ting, måske ligefrem neglect og forsømmelse, som fører til ulykker? Skal lederen tage sig af mobning imellem medarbejdere? Og hvad vil det sige at være menneske som leder, og ville gøre det rigtige, men erkende, at man måske har gjort det forkerte?

Jeg har beskæftiget mig med ledelse, og betingelser for ledelse, primært indenfor uddannelsessområdet, men også indenfor andre offentlige velfærdsområder, såsom sundhed, folkekirke og politi.

Endvidere underviser jeg på Masteruddannelsen: Organizing Health Care Innovation (HCI), som er en international uddannelse: 

Jeg underviser også på bacheloruddannelsen i shipping i organisationsanalyse, ligeledes en international uddannelse: http://www.cbs.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/bsc-in-international-shipping-and-trade

Posten som teaching ambassador på CBS har jeg fået i 2017. Min opgave er at forbedre undervisningen på CBS, didaktisk og pædagogisk og i overensstemmelse med det faglige indhold, som mine kolleger underviser i.

Jeg har undervist i fag som forandringsledelse (CBS), organisationsanalyse (CBS), det personlige lederskab (CBS), videnskabsteori og metode (CBS og RUC), ledelse i uddannelsesinstitutioner (CBS/DPU), kristendomskundskab/livsoplysning (Blaagaard lærerseminarium), IT og didaktik (Blaagaard).

Min underviserprofil i Kolb's rolleanalyse. 2017.

Min underviserprofil i Kolb's rolleanalyse. 2017.

Del siden