Regensen er et fantastisk kollegium

I denne korte video fortæller jeg om, hvor glad jeg har været for at bo på Regensen <3

Jubilæum Regensen 400 år

Regensen og Regensianersamfundet fejrer sammen Regensens 400 års jubiiæum i 2023. I den anledning indkaldes idéer til jubilæet. Regensianersamfundet valgte Camilla Sløk i 2019 til jubilæumsdirektør for jubilæet 2023. Opgaven har været at samle netværket af regensianere, både nulevende og tidligere (kaldet "døde") regensianere. Camilla har siddet i bestyrelsen i 17 år, fra 1993 til 2010, og har bl.a. derfor et kæmpe netværk af kontakter, som kan sættes sammen til at skabe et stærkt jubilæumsår med mange gode aktiviteter.

Vi har en komite, som består af både levende og såkaldt døde regensianere. Den består af bl.a. Johanne Guttman Andersen, Mathias Esmann, Thomas Grane, Elias Borgmann, Eskild, Drude, Caroline Richelsen, Peter Rosendal Dau Jensen, Stuart Ward og Camilla Sløk. Komitéen er åben for deltagelse fra enhver, som ønsker at bidrage til arbejdet.

På Regensen skelner man mellem levende og døde regensianere: Levende er regensianerne, der bor på Regensen. Når man flytter ud fra Regensen ved endt kandidatgrad fra Københavns Universitet (eller et enkelt værelse til DTU), bliver man kaldt for "en død regensianer".

De begivenheder, som er planlagt inden til nu, er bl.a. følgende:

1. Jubilæumsreception på Københavns Universitets hovedbygning forår 2023. Ansvarlige er bl.a. Camilla Sløk, Stuart Ward

2. Musikkomposition ved Anna Lidell og Jens Erik Raasted. Kompositionen afsløres april 2023, og vil også blive brugt til vores udstilling i Rundetårn (se punkt 3)

3. Udstilling i Rundetårn om Studenten: Studenterliv i 400 år. Ansvarlige er Josefine Albris, Rikke Garfield og Jakob Danneskiold-Samsøe, i samarbejde med direktør Jeanette Bursche og Rasmus (på billedet ses Josefine, Rikke fra Regensiansersamfundet og Ditte fra Rundetårn).

4. Folkeuniversitets kursus, 2022. Ansvarlig er Jakob Danneskiold-Samsøe

 

Henvendelser vedr. arrangementet til rettes til Regensens provst, professor Stuart Ward og Regensianersamfundets formand, Mathias Esmann.

 

Regensianersamfundet

Regensianersamfundet består af fraflyttede (døde) regensianere.

Regensianersamfundets formål er at støtte Regensen og livet på Regensen. herunder økonomisk og anden støtte til Regensens fortsatte beståen.

https://www.regensianersamfundet.dk/

 

Regensprovst, Stuart Ward

Direktør for Rundetårn, Jeanette Bursche

Rasmus og Ditte, ansatte ved Rundetårn. Rasmus er også "død" regensianer :-)